Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze website pakketten?

Hier vatten we even wat informatie over onze website pakketten samen.

Dat is simpel! Alle functies en ingewikkelde onderdelen van je website hebben we al gebouwd. Zo kunnen we focussen op wat echt belangrijk is; de vormgeving van jouw website. Zo betaal je enkel wat je nodig hebt en niet meer.

Bij elke nieuwe website bieden wij hosting aan. Wanneer je bij de aankoop van je nieuwe website beslist om bij ons hosting te nemen, krijg je van ons het eerste jaar basishosting en één domeinnaam gratis. Alle uitbreidingen naar een groter hostingpakket en meerdere domeinnamen betaal je extra. Hierna betaal je jaarlijks voor je hosting en domeinna(a)m(en).

Je kan te allen tijde je website of hostingpakket upgraden. Mocht je in de toekomst beslissen om één van je pakketten te downgraden dan is dat ook geen probleem.

Ja dit kan altijd! Wanneer je tijdens de ontwikkeling van je nieuwe website nog beslist om een extra optie toe te voegen dan rekenen we de verlaagde prijs zoals bij de aankoop aan. Wanneer je een optie wil toevoegen na de aflevering van je nieuwe website rekenen wij de standaard kost van de optie aan.

En hoe zit het met hosting?!

Hosting is een essentieel deel van elke website. Daarom informeren wij jou graag hoe het zit.

Is er webhosting inbegrepen bij een nieuwe website?

Bij elke nieuwe website bieden wij hosting aan. Wanneer je bij de aankoop van je nieuwe website beslist om bij ons je hosting te nemen, krijg je van ons het eerste jaar basishosting en één domeinnaam gratis. Alle uitbreidingen naar een groter hostingpakket en meerdere domeinnamen betaal je extra. Hierna betaal je jaarlijks voor je hosting en domeinna(a)m(en).

Ik heb al een domeinnaam en hosting, kunnen jullie die gebruiken?

Als wij toegang krijgen tot je huidige hosting kunnen we op jouw huidige server een nieuwe Päkka-website installeren. Toch raden we steeds aan om naar een Päkka-hosting te verhuizen zodat je volop kan genieten van alle functionaliteiten van Päkka. Ten slotte is het toch ook gewoon gemakkelijk dat je website beheerd wordt door één partij in plaats van vele verschillende.

Kan ik meerdere domeinnamen bestellen voor mijn website?

Jazeker! Wanneer u kiest voor het … pakket kunnen meerdere domeinnamen gekoppeld worden aan je website. Elke bijkomende domeinnaam (.be, .nl en .com) kost €17,95? incl. btw. Voor speciale domeinnamen kan je ons best even contacteren omdat deze prijzen zeer kunnen variëren.

Ik wil alleen maar hosting, kan dat?

Dat kan! Naast het maken van professionele website bieden wij ook e-mailhosting, registreren van domeinnamen en hosting voor persoonlijk gebruik. Wil je meer info over één van deze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij jou een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Word ik eigenaar van mijn domein?

Ja, wij registreren steeds de domeinnaam op jouw naam. Zo hang je niet aan ons vast en kan je te allen tijde je domein verhuizen.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Je betaalt jaarlijks je bijdrage voor hosting en onderhoud per website. Deze wordt automatisch verlengd na het verlopen van het betaalde jaar.

Heb je een andere vraag?

Niet gevonden wat je zocht? Stel ons jouw vraag en wij helpen jou graag verder!

Let's talk!

Wij helpen jou graag verder! Geen enkele vraag is te gek. Wij communiceren graag zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

footer shape
Jouw online avontuur start hier!